Blog: Nieuwsbrief januari – maart 2017

Friday, 31st March, 2017 -

Een kwartaal nieuwsbrief lijkt me beter. Dus bij deze, de eerste nieuwsbrief van 2017, hieperdepiep, en nog de beste wensen. De eerste drie maanden van het jaar waren relatief rustig en dat was fijn. Zo had ik tijd voor wat andere dingen zoals bijvoorbeeld het bouwen van een huisje voor de kat. Klik hier voor het eindresultaat.

Verder heb ik een nieuwe werkplek/opslag/kantoor in de Keilewerf. Veel ruimte, materialen en mogelijkheden voor het maken van nieuwe werken.

Bezoeken mag ook. Laat maar weten als je langs wilt komen voor een bakje koffie met een uitgebreid assortiment aan mokken.

In februari was de eerste opening van Sunny Side Up, een nieuwe (tijdelijk?) initiatief van Rowan van As. Tijdens de openingsavond waren er performances van Niek Hilkmann, Jacco Weener, Rowan van As en ikzelf. Hieronder de aftermovie gemaakt door Florian Cramer. Mijn aandeel op de avond was het reconstrueren van veel voorkomende gesprekken in samenwerking met het publiek.

In de Performance Bar was ik vorige week een plant tijdens Plantasia. Volledig groen geverfd en opererend vanuit een grote bak met potgrond ontkiemde ik tot vleesetende plant. David Attenborough was zo vriendelijk om het geheel van commentaar te voorzien. Ko gaf me water om niet te vergeten.

Ook hebben Ko de Kok en ik te horen gekregen dat we wederom geselecteerd zijn om op de Parade te staan! Met een geheel nieuw concept met de titel ‘the Agency of New Identity’ dat we op dit moment aan het ontwikkelen zijn spelen we in op onderwerpen rondom identiteit.

Dat was het. Dag.

Category: Uncategorized