Blog: Nieuwsbrief april – juni 2017

Saturday, 24th June, 2017 -

Een drukke zomer voor de boeg. De Parade! Spannend, vereerd en veel zin om te gaan spelen. De voorstelling genaamd The Agency of New Identity, is een interactieve voorstelling (samen met Ko de Kok) waarin we het publiek voorzien van een nieuwe identiteit. We spelen in alle steden, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Kijk hier voor de exacte speeldata. Hieronder alvast een voorproefje.

De afgelopen maanden is er ontzettend veel tijd gestopt in de voorbereidingen op de Parade, daarnaast heb ik ook nog wat andere dingetjes gedaan bijvoorbeeld in de Performance Bar. Onder andere een spreekbeurt over het VIERKANT en ook ging ik zingen.

Naast alle voorbereiding voor de Parade en al het andere kocht ik ook een nieuwe trekhaak (voor de auto) met als gevolg dat ik nu alle auto’s die ik zie rijden controleer op een eventueel aanwezige trekhaak, heb ik ook een nieuwe aanhanger (causaal verband). Deze is te huur voor 15 euro per dag. (afmetingen zijn 250x130x150)

Nadat ik de vorige periode een prachtig huis heb gebouwd voor mijn kat komt er nu op zaterdag 23 september een Workshop Kattenhuis Bouwen in samenwerking met Buurman. Dit wordt een gehele dag bouwen, kennis uitwisselen en filosoferen over de ideale spreuk voor boven de deur van het huisje. Inclusief koffie, lunch en een borrel. Je kan je inschrijven door een e-mail te sturen naar: rotterdam@buurman.in

Fijne vakantie! (ps. ik speel sinds kort doedelzak)

Category: Uncategorized