Blog: Nieuwsbrief juli – augustus 2017

Wednesday, 23rd August, 2017 -

Paradeparadeparadeparadeparadeparadeparadeparadeparade. Zo zagen de afgelopen maanden er uit. Maaaaaarrr….Parade 2017 is klaar! Meer dan 150 voorstellingen gespeeld verspreid over 30 speeldagen. Zie hier het resultaat. Voornamelijk goede reacties gehad van het publiek en ook kregen we verschillende goede recensies in o.a. de Theaterkrant en Jegens en Tevens.

Het was een geslaagde zomer die eveneens zijn tol heeft geëist. Dit uit zich momenteel in de Parade-schurft en bonken slijm die ik ophoest.

Maar dat komt wel weer goed. Slapen, gezond eten en genieten in mijn volledig gerenoveerde studio met 2 verdiepingen inclusief brandpaal naar de verdieping eronder (naar boven werk ik aan).

En als ik dan na 150 jaar slapen wakker wordt en weer helemaal de oude ben dan is het tijd om in mijn kattengoeroe schoenen te stappen vooooorrrrrr:

*Special* Workshop: Bouw je eigen Kattenhuis met Maarten Bel Schrijf je in!!

 

Prima te combineren met een tentoonstelling over katten in de Kunsthal.

Verder ga ik een aantal educatie projecten doen. Tijdens This Art Fair in de Beurs van Berlage Amsterdam (iets met het vervalsen van kunstwerken i.s.m. kinderen) en ook ga ik samen met Ralph de Jongh een klas runnen voor de Bcademie.

Weltrusten.

Category: Uncategorized