Tussen Kunst en Kids
11/09/2022

Deze oergezellige theatertalkshow is gratis voor alle nieuwsgierige kinderen van de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en de hele familie. Joris Lutz en zijn sidekick onderzoeken, dansen, zingen. luisteren, kijken en lachen naar kunst en kunstenaars. Iedere keer is er een workshop van een kunstenaar, komt er iets lekkers uit de keuken, vertelt iemand over het lievelingsboek van de maand, hebben we een speciale uitagenda en is er een quiz met geweldige prijzen. En er is onze live-band die de pan uit swingt!

Vanaf 14.30 uur gaat het Foyer Café open. De show is gratis, je kunt gewoon binnenlopen en ergens gaan zitten. Om 15.00 uur gaan we van start. Stilzitten is niet verplicht.

Wil je een keer meedoen? Als presentator, of vertellen over je lievelingsboek of hobby? Mail dan naar: info@theaterwalhalla.nl

Zondag 11 september
Op 11 september is Kunst en Kids met Joris Lutz en co-host Taeke, Maarten Bel, Kunstenaar en onderbroekenactivist, borduurfanaat, kunstvervalser, hamsterfluisteraar, kindervriend, gereïncarneerde filosoof, plantimitator, verkeersovertreder…- https://maartenbel.nl

Marco van Chocoholic komt live chocolade bonbons met een twist maken, Merle vertelt over haar lievelingsboek en we hebben een gloednieuwe band! Doe mee met de quiz, win misschien wel iets. En meld je ook vooral aan voor de club, dan blijf je altijd op de hoogte.